Sziasztok!
Arra szeretnénk minden blog olvasónkat kérni, hogy az irományainkat ne vegyétek szent írásnak!
Ez itt a mi fogyózós naplónk, amibe leírjuk tapasztalatainkat, kísérleteinket, eredményeinket, a hallott tippeket a fogyásról...... Ezzel is ösztönözzve egymást a kitartásra és reméljük talán tudunk 1-2 jó tanáccsal szolgálni más fógyózóknak is :)

2010. január 22.

Eredmény

Sziasztok!

Hát gondolkodtam kiírjam e, mert nem akarom, hogy elkiabált dolog legyen..... de hát a cm-ek nem hazudnak ;) így nyugodtan írhatom:
Karácsony után kezdtem a fogyózást és tegnap vagy előtte mértem le magam és beindult a folyamat!!!!!! A combom kb -1-1,5 cm-t mutatott, 69 cm !!!!!!!!!!! Annyira örülök, még lelkesebb vagyok, mint eddig! Annyira, hogy ma vettem teljes kiőrlésű kenyeret, mert az anyagcsere nálam siralmas (gondolom ettől is nehezebb a fogyás) meg ha végre találok olyan helyet ahol lehet kapni búza korpát, akkor azt is veszek magamnak! Ezek nagyon sokat segítenek a fogyózóknak!
Na meg persze továbbra is Norbi torna és zöld tea!

4 megjegyzés:

  1. Szia Juli! Gratulálok az eredményeidhez - ahogy a régi bölcsek mondták: minden nagy út egy icipici lépéssel kezdődik. Elgondolkodtam azon, hogy csatlakozom én is :) Hajrá!!!

    VálaszTörlés
  2. Én is, én is! Csajok csináljuk együtt! :)
    Este megyek futni! Van síléce valakinek? :)

    VálaszTörlés
  3. :D :D :D Síléccel futni, ez jóóóóóóó :)

    VálaszTörlés
  4. Szia Juci!!!! Gratulálok az eredményekhez! Csak így tovább!!!!!
    Drukkolok!!!

    VálaszTörlés

 

blogger templates | Make Money Online