Sziasztok!
Arra szeretnénk minden blog olvasónkat kérni, hogy az irományainkat ne vegyétek szent írásnak!
Ez itt a mi fogyózós naplónk, amibe leírjuk tapasztalatainkat, kísérleteinket, eredményeinket, a hallott tippeket a fogyásról...... Ezzel is ösztönözzve egymást a kitartásra és reméljük talán tudunk 1-2 jó tanáccsal szolgálni más fógyózóknak is :)

2010. január 5.

Torna

Hellóbelló :)

Még írhatom, hogy tegnap :) tök jót tornáztam! Furcsa, hogy viszonylag nehezen megy, mert nem vagyok olyan fitt, mint Béres Alexandra :) szóval nem vagyok fitt, meg szenvedtem is kicsit és mégis jól esett, jó volt a közérzetem torna után!

Eddig gondban voltam néha mikor tornázni "kellett", nem volt kedvem sokszor, így lelki ismeret furdalásom volt, hogy nem mozgok minden nap. Most fedeztem fel, hogy a dvd-n a torna után Alexandra mond még néhány szót :) hihiii
Azt mondja, hogy nem kell minden nap tornázni, heti max. 6 alkalommal, mert az izmoknak pihenniük kell ahhoz, hogy növekedjenek, alakuljanak! Na, akkor nem kellett volna problémáznom azon ha néha nem volt kedvem ugrabugrálni!

Kaptam még egy jó tanácsot:
Inkább késő délután tornázzak, mert a fogyisok 18 óra után nem esznek, így ha 17 órakor kezdek tornázni, akkor az 18-ig eltart, az után meg nem eszek (remélhetőleg) .... ez pont jól jön ki.
Egy dietetikus azt tanácsolta egyszer rég, hogy torna előtt és után ne egyek 1 órával. Előtte ne, hogy üres legyen a gyomor és torna közben ne azt használjam fel, ami ott van, hanem a lerakódott készletet fogyasszam :) Torna után pedig azért ne egyek, mert mozgás után még nagyon sokáig dolgozik a szervezet és ekkor sem lenne jó, ha a gyomorból dolgozna.

Nos, ezek tudatában, nagyon várom már a holnapi tornát :)

2 megjegyzés:

 

blogger templates | Make Money Online