Sziasztok!
Arra szeretnénk minden blog olvasónkat kérni, hogy az irományainkat ne vegyétek szent írásnak!
Ez itt a mi fogyózós naplónk, amibe leírjuk tapasztalatainkat, kísérleteinket, eredményeinket, a hallott tippeket a fogyásról...... Ezzel is ösztönözzve egymást a kitartásra és reméljük talán tudunk 1-2 jó tanáccsal szolgálni más fógyózóknak is :)

2009. december 29.

Kezdés

Helló Mindenkinek! :)

Remélhetőleg újra csinos leszek....
Ez nem egy új évi fogadalom, inkább régi-régi vágyam, hogy olyan vagy hasonlóan csinos legyek, mint a kisfiam születése előtt.
Kicsit furcsa, hogy pont most, a két ünnep között, a nagy nasi időszak közepette :) jön a nagy elhatározás: most már komolyan kell venni a fogyózást!!!! A lelkesedés eddig is megvolt, a kitartás meg az ablakban :)
De most már muszáj lefogynom!!!! Szülés előtt olyan voltam mint egy ropi, most meg inkább egy jól lakott rozmárra hasonlítok :(

A blog címem második fele, " avagy ahogy Én fogyózok", azt akarja jelenteni, hogy én nem fogok ilyen-olyan diétákat betartani..... rengeteg van, olvastam egy párat. Nekem nincs lehetőségem arra, hogy mindenféle csimcsam diétás kajákat készítsek magamnak. Ennek oka főként az, hogy a konyha sajna nem az én birodalmam..... na nem azért mert nem akarom !!! Nekem a koplalás nem megy, így próbálok abból fogyósan kajálni, amit itthon főznek: kevesebbet... vagy az ebéd egy része jöhet a másik maradhat a lábasban :)

Szeretném ide leírni, hogy mit, mikor és mennyit eszek, iszok, tornázok.... afféle naplót vezetek, ha úgy tetszik arról, hogy az én próbálkozásommal mi lesz az eredményem :) vagy ha találok valami hasznosat, akkor megosztom veletek. Remélem jelentős eredmény lesz.... annak kell lennie, muszáj, mert rám egyáltalán nem igaz, hogy a túlsúlyosak pl vidámak, jól érzik magukat a bőrükben, jó kedélyűek, mindig nevetnek ...... én egyáltalán nem érzem így jól magam:


Miért lettem ilyen súlyos egyéniség?? Szedtem fel kilókat a terhesség alatt is, aztán a nyáron kiderült, hogy pajzsmirigy túltermelésem lett, és az erre kapott gyógyszer mellékhatása (nálam) a folytonos éhség. Az evést normális határokon belül nem tudtam tartani, mert pl reggeli vagy ebéd után kb 1 órával már úgy éreztem, mintha 3 napja nem ettem volna.... és annak tudatában, hogy nemrég ettem, próbáltam 1-2 falattal, vagy valamilyen gyümölccsel csillapítani éhségem.... ááááááááá nem volt elég... ha nem ettem, akkor meg rosszul voltam azonnal: szédülés + hányinger.... stb.....
De amúgy nagyon különleges vagyok, mert a pajzsmirigy túltermelésben szenvedők mind FOGYNAK csak FOGYNAK, egyre csak FOGYNAK! Én meg HÍZTAM :(((( és senki nem tudja megmagyarázni miért!

Mostanra a gyógyszerem úgy beállították, hogy ezek az éhségek már nem, vagy nagyon ritkán jönnek rám, így az étkezést kordában tudom tartani, ami azt jelenti, hogy jöhet a fogyóóóóóóózááásss!!!! :)))
Indulhat a móka:
70-es combról,
113,5-es fenékről
115-ös hasról :((((
és 104-es csípőről.
Habár ezek októberben 1-2 cm-rel többek voltak még :)))) , de "hivatalosan" a fent írt, mai eredményekről indulok :))))
Nem kilókban mérem a változást, mert nincs mérlegem :) én cm-ekben méricskélek :)

3 megjegyzés:

  1. Hajrá Juli! :) Én drukkolok! :D

    VálaszTörlés
  2. Én is erőt, kitartást kívánok!!!! Szorítok Neked!!!!

    VálaszTörlés
  3. Gratula előre is.
    Én is most kezdtem el a napokban valami hasonlót.
    Nálad,hogy derült ki vagyis konkrétan mi volt a tünete a pajzsmirigy dolognak?
    Én 8éve szenvedek ilyesmivel,de nem tudják meghatározni mi lehet a gond.
    Válaszolhatsz a mailomra is,azt jobban olvasom mostanában.
    Köszi
    Adri
    vadcic@freemail.hu

    VálaszTörlés

 

blogger templates | Make Money Online